top of page
mur végétal

EEN UNIEK INTERIEUR DANKZIJ EEN CREATIE MET PLAN VERT, SPECIALIST IN GROENE MUREN IN BELGIË

bouncing-arrow-white.gif
ancre 1
bureau avec mur végétal

Kies een groene wand of frame op maat

Wilt u een vleugje groen toevoegen aan de omgeving en tegelijkertijd de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren? Het team van Plan Vert ontwerpt unieke creaties voor groene, plantrijke muren. Afhankelijk van de stijl van uw gebouw toveren wij een muur om tot een mooie groene wand vol planten. Deze vraagt weinig onderhoud en biedt een natuurlijke uitstraling aan uw bedrijf of woning. We bieden een grote verscheidenheid aan wandcreaties, die we perfect kunnen aanpassen aan uw wensen. Elke planteninstallatie is uniek en wordt op bestelling gemaakt.

Verander de decoratie van uw ruimtes om er een unieke en eigentijdse plek van te maken waar uw bezoekers, klanten, collega's of werknemers zich thuis voelen.

Elke installatie is uniek en wordt op verzoek gemaakt.

Verander het decor van je ruimte in een unieke en resoluut eigentijdse omgeving waarin je bezoekers, klanten, collega's of werknemers zich thuis voelen.

Van ontwikkeling tot installatie: de verschillende fasen

Bezoek en voorbereiding 

 

We bezoeken uw kantoor, winkelruimte of privédomein om alles correct op te meten Vervolgens analyseren we welke planten compatibel zijn met de omgeving, rekening houdend met verschillende factoren als licht en blootstelling, vochtigheidsgraad, et cetera. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u advies zodat u een ontwerp maakt dat perfect past bij de inrichting van uw ruimte.

Ontwerp en levering 

 

Een ontwerper maakt vervolgens een visualisatie van de groene muur of plantenframe, die zo nauw mogelijk aansluit bij uw verwachtingen. Mos, vaste planten of vetplanten; maak uw keuze en wij passen ons aan uw project en verwachtingen aan. Vervolgens leveren we onze creatie binnen het gewenste tijdsbestek.

bureau avec plantes

Installatie en onderhoud

 

Ons team van specialisten zorgt vervolgens voor de installatie, zodat het groene plantenframe perfect opgaat in de omgeving en stevig bevestigd is. We bieden ook onderhouds- en vervangingsverzoeken aan, bijvoorbeeld om de planten af te wisselen met de seizoenen of om dode planten te verwijderen.

Zo creëren we een duurzame, natuurlijke, trendy en milieuvriendelijke installatie. We hopen dat ons streven naar kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet! 

 

Wij leveren en plaatsen uw plantenwanden op maat overal in België.

Neem vandaag nog contact op met ons gespecialiseerde team in Ukkel om uw plantendecoratie voor te bereiden en te creëren.

bottom of page