top of page
Lumières de Noël

PLAN VERT STAAT OOK TOT UW DIENST VOOR UW KERSTBOMEN, FEESTELIJKE PLANTENDECORATIES EN SPECIALE PLANTEN

bouncing-arrow-white.gif
sapin

Kerstboom en groene feestdecoratie

Andere diensten

Kerstbomen

Kerstbomen

Het team van Plan Vert levert en installeert uw feestelijke creaties en kerstbomen voor de feestdagen in Brussel en Vlaams-Brabant.

 

Wij staan tot uw beschikking om u te helpen bij het creëren van de feestelijke decoraties die voldoen aan uw wensen, de stijl van uw in te richten ruimtes en uiteraard ook uw budget.

Wij bieden installaties op maat voor zowel commerciële als professionele ruimtes zoals kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels of hotels.

Zuiverende planten

Zuiverende planten

Planten zijn niet alleen decoratief, maar ook een uitstekende manier om een ruimte te zuiveren en de luchtkwaliteit en het welzijn te verbeteren.

Plan Vert biedt een grote verscheidenheid aan luchtzuiverende planten. We raden alleen planten aan waarvan bekend is dat ze helpen de lucht binnenshuis te verbeteren, zoals klimop, philodendron, ficus, spinplant, kamerpalm, calathea en zovele andere mooie groene kamerplanten.

Gestabiliseerde planten

Gestabiliseerde planten

Het voordeel van gestabiliseerde planten is dat ze geen regelmatig onderhoud nodig hebben. Ze hebben geen zonlicht, water of bemesting nodig. Een zeer praktische optie voor binnenhuisdecoratie of voor ruimtes waar het moeilijk is om levende planten te onderhouden.

Het stabiliseren van planten bestaat uit het vervangen van hun water en sap door ze te besproeien met een conserveringsoplossing op basis van glycerine en natuurlijke kleurstoffen. Na verloop van tijd maakt het sap volledig plaats voor de glycerine en blijft de plant bevroren in zijn natuurlijke staat. U brengt een levende plant in een permanente staat, deze manier is veel natuurvriendelijker dan het plaatsen van nagemaakte planten in kunststof.

Een gestabiliseerde plant kan zijn uiterlijk meerdere jaren behouden.

Neem contact met ons op voor tijdelijke decoratie of plantprojecten op maat.

bottom of page