top of page
Plantes vertes dans une maison

PLAN VERT PLANTEN VOOR UW KANTOOR IN HEEL BELGIË

bouncing-arrow-white.gif
ancre 1

Breng wat groen aan in uw kantoor of bedrijfsgebouw

Het team van Plan Vert, gevestigd in Ukkel, levert allerlei soorten decoratieve planten, zowel klassieke als unieke exemplaren. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u deze planten huren of kopen. We bieden ook een ruime keuze aan verschillende soorten plantenbakken die passen bij de inrichting van uw bedrijfsruimtes.

Kies uit een breed assortiment planten, standaard of origineel, permanent of tijdelijk.

  • Decoratieve planten voor binnen: kantoren, bedrijfsruimtes,…

  • Decoratieve planten voor buiten: terrassen, balkons, siertuinen,…

Op verzoek leveren we ook een volledige onderhoudsservice voor uw kamerplanten, inclusief water geven, bemesten, snoeien, stofvrij maken of vervangen.

Plantes

Beplanting op maat voor uw evenement

Ons team staat steeds voor u klaar om thematische decoratie te maken met planten, plantenarrangementen en minituintjes die voor een specifieke gelegenheid zijn uitgekozen. We hebben aanbiedingen voor alle soorten evenementen.

Neem ook gerust een kijkje bij onze plantenbakken, bloempotten of kuipen, wij hebben een zeer breed gamma, voor elke smaak of stijl.

We richten openbare en privéruimtes in met de planten en groene creaties naar keuze, volgens uw wensen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de planten die het meest geschikt zijn voor de locatie, op basis van een aantal criteria:

  • hoeveelheid licht

  • beschikbare ruimte

  • luchtvochtigheid in de ruimte

  • omgevingstemperatuur

  • etc.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten van tijdelijke evenementen kunnen wij u bijstaan met raad en daad om van uw event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Plantenwand of frame laten plaatsen

Op verzoek plaatsen we plantenwanden en decoratieve plantenframes. De geselecteerde planten voor deze decoraties zijn stabielere planten, die geen onderhoud nodig hebben zoals mos of vetplantjes.

Een behulpzaam team dat naar uw wensen luistert

 

Ons familiebedrijf streeft naar een persoonlijke en warme dienstverlening op maat en wij dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij willen elk van onze klanten een uitmuntende service en voldaan gevoel bieden.

groene muur

Neem contact met ons op voor de installatie en de voorbereiding van uw bloemen- en plantenarrangementen voor bedrijven en tijdelijke events!

bottom of page